Om oss | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Om oss

Sveriges största branschtidning för Fastighetssverige

Fastighetsförvaltaren är den ledande affärstidningen inom branschen sedan 1989. Sveriges största oberoende bygg- och fastighetstidning. Statistik, trender och fastighetstransaktioner är några av de områden som avhandlas. Men också information om allt som rör förvaltning av fastigheter som exempelvis drift och underhåll, nya produkter och fastighetstjänster. Dessutom skriver vi om material och byggmetoder och bevakar intressanta byggprojekt i Sverige. Från och med 2014 finns Fastighetsförvaltaren enbart som en webbtidning.

Målgrupp
De som besöker Fastighetsförvaltaren.se är beslutsfattare och inköpschefer på Sveriges stora och medelstora bygg- och fastighetsbolag, samt bostadsrättsföreningar och tillverkningsföretag inom branscher med koppling till bygg- och fastighetssektorn.

 

Sagt om Fastighetsförvaltaren


“Sedan vi började annonsera i Fastighetsförvaltaren har vår försäljning fördubblats”

– När vi började annonsera i Fastighetsförvaltaren märkte vi en klar uppgång i antalet förfrågningar som vi fick på våra fönster. Förfrågningar som har resulterat i många bra affärer för oss. Naturligtvis tror vi själva att det beror på att vi har en bra produkt, vi var till exempel först med P-märkta PVC-fönster i Sverige. Men även om man har en bra produkt måste man ju tala om det. Vår målgrupp är ju i första hand objektsmarknaden och det verkar ju som de läser Fastighetsförvaltaren precis som jag. Jag uppskattar de lagom långa artiklarna som gör att jag känner mig uppdaterad.

–Det har också visat sig att Fastighetsförvaltaren är ett utmärkt komplement till våra andra marknadsföringsaktiviteter, mässor och annonser i några få andra utvalda tidningar. Och sedan vi började annonsera regelbundet i Fastighetsförvaltaren har som sagt vår försäljning fördubblats.

Mikael Enger, Bratex Byggvaror AB