Content page
Stena Fastigheter vinner pris igen för flest jobb till unga | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Stena Fastigheter vinner pris igen för flest jobb till unga

Datum: 2017-09-21 16:00
Text:

​Stena Fastigheter har vunnit Fastighetsnytts och Fastigos pris Framtidsindex för tredje året i rad. Priset delas ut i två kategorier och i år vann Stena Fastigheter för att ha anställt flest lärlingar, praktikanter, traineer och unga av alla i fastighetsbranschen. Stena Fastigheter är enda bolaget som vunnit priset tre gånger.

Framtidsindex är en undersökning som genomförs varje år för att ta reda på hur många unga som företag i fastighetsbranschen tar emot som praktikanter, traineer, lärlingar och sommarjobbare. I årets undersökning deltog 197 företag.

– Det är viktigt att vi gör vad vi kan för att ge unga chansen att komma in på arbetsmarkanaden och vi är mycket stolta att ta emot detta pris för tredje året i rad, säger Christel Armstrong Darvik, koncernchef Stena Fastigheter.

För två år sedan vann Stena Fastigheter priset för att vara det fastighetsbolag som tagit emot flest sommarjobbare, praktikanter, traineer och lärlingar och förra året för att ha tagit emot flest sommarjobbare.

Under året har Stena Fastigheter tagit emot 15 praktikanter, 19 lärlingar, en yrkesintroduktionsanställd och 261 sommarjobbare.

MER stenafastigheter.se

Comments are closed