Content page
Plats för ungas idéer på Hisingen | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Plats för ungas idéer på Hisingen

Datum: 2017-09-12 11:00
Text:

​Den 21 september tar ungas idéer plats på Hisingen i Göteborg i tävlingen #pitchagbg. Tävlingen går ut på att unga i åldern 18 till 35 år får presentera sina idéer snabbt och intresseväckande inför en jury. Målet är att få stöd att ta idén vidare.

– Vår idé handlar om att vi vill bryta ner segregationen som vi har i Göteborg och inkludera unga i samhället – och samtidigt ta bort fördomar, säger Fardowso Iid, en av grundarna till företaget New Buddies UF.

Juryn i pitchtävlingen består av representanter från Göteborgsbaserade företag och organisationer. De har också lämnat in flera samhällsutmaningar som den som vill tävla kan presentera lösningar på.

– Juryn har lyft fram samhällsutmaningar som den identifierat och hoppas få in nya oväntade perspektiv på, allt från bostadsbrist till hur självkörande bilar kan användas i staden i framtiden. Det vi vill är att unga ska få en plattform och stöd i att nå ut med sina idéer, säger Lena Sjödin, delprojektledare för ungas företagande i EU-projektet One Stop Future Shop.

Läs mer om tävlingen och pressmeddelandet från Göteborgs Stad 

MER stenafastigheter.se

Comments are closed