Content page
Hyresgästerna skriver om sina hem i Stena Fastigheters nya blogg | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Hyresgästerna skriver om sina hem i Stena Fastigheters nya blogg

Datum: 2017-08-16 09:00
Text:

Under sommaren 2017 lanserade Stena Fastigheter sin nya blogg, ”Mitt Älskade hem”.

Tanken är att både hyresgästerna och Stena Fastigheter ska bidra med innehåll som handlar om vad de gillar bäst med sitt boende och närområdena runt om kring.

Bakgrunden till bloggen är att få en ännu bättre dialog med hyresgästerna och skapa ett engagemang. Samtidigt blir det en del av vår relationsförvaltning som Stena Fastigheter arbetar med sedan många år tillbaka för tryggare och stabilare bostadsområden.

-          Många vill bli inspirerade om hur man kan göra i sitt hem – och många vill dela med sig! På det här sättet släpper vi in de boende hos varandra och ger dem en liten glimt av hur det kan se ut hos grannen. Förhoppningsvis kanske det även bidrar till ännu bättre sammanhållning i våra områden, säger Elise Berggren, Kommunikationschef Stena Fastigheter

För att sprida kännedomen om bloggen används de sociala kanalerna Instagram och Facebook. Redan när det första blogginlägget delades på Facebook visade hyresgästerna intresse av att få vara med och i skrivande stund har det kommit in flera olika bidrag där hyresgästerna har varit med och skrivit.  

-          Det första inlägget handlade om uteplatsen, ett ställe som gav lugn och ro. Ganska så omgående kom det frågor om hur man gör för att vara med, och det var även flera stycken som kommenterade inläggen med att lägga upp bilder på sina egna uteplatser, säger Annika Tunerbratt, Kommunikatör digitala kanaler på Stena Fastigheter.

Här hittar du vår nya blogg! ​

Vid frågor, kontakta Kommunikationschef Elise Berggren på telefon 075-2415014 eller vår kommunikatör för digitala kanaler Annika Tunerbratt på telefon 075-2415022

MER stenafastigheter.se

Comments are closed