Content page
BåtTuren 2017 | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

BåtTuren 2017

Datum: 2017-06-29 15:00
Text:

Innan midsommar åkte cirka 900 hyresgäster med Stena Fastigheter Göteborg och Stena Line till Danmark. Arrangemanget kallas BåtTuren och ägde rum för andra året i rad. En dag där våra hyresgäster bjuds på både resa, mat och underhållning på båten.

Redan två timmar innan avfärd ringlade sig köerna långa till våra incheckningsdiskar. En av medresenärerna var Hans Axelsson, hyresgäst i Smyckeparken i Göteborg. Han hade av en slump fått reda på när anmälan öppnat till BåtTuren.
– Jag såg att anmälan snart skulle öppna då jag loggat in på Mina sidor, så sedan var jag beredd när anmälningslänken aktiverades, berättade Hans.

Senare på eftermiddagen träffade vi Hans återigen och han var nöjd med såväl brunchbuffén som eftermiddagsfikat som hade serverats i Mistral, den för dagen reserverade lokalen för Stena Fastigheter och våra hyresgäster. Efter ett besök i båtens taxfreebutik var det sedan dags för lite avslappning.
– Nu ska jag sätta mig ner med en av GW:s senaste böcker, sade Hans och gick vidare för att hitta en bra läshörna på båten.

Efter alla aktiviteter i Mistral spred sig hyresgästerna till båtens olika delar, vissa gick för att spela på någon av alla spelautomater, vissa gick och shoppade och andra valde att sitta kvar i Mistral för att umgås.
– Det här är andra året vi åker med BåtTuren. Det passar perfekt med tanke på skolavslutningarna, sade Monika och Molly som precis höll på att avsluta en av dagens alla Yatzy-rundor. Monika berättade att hon bott i en av våra fastigheter i området Landala i centrala Göteborg sedan hon var barn.

Runt 17:30 var båten tillbaka vid Danmarksterminalen, den första dagsturen var avklarad och tillsammas med 300 av våra hyresgäster gick vi av båten i ett soligt Göteborg.

 

Hans Axelsson, hyresgäst i Smyckeparken.


Yatzy​spelarna Monika och Molly.

 

 

 

 

 ​​

MER stenafastigheter.se

Comments are closed