Content page
Vi är klasscoacher i våra bostadsområden | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Vi är klasscoacher i våra bostadsområden

Datum: 2017-06-12 15:00
Text:

Mina drömmar och min väg dit. Det var temat för den fjärde klassträffen för klass 8A på Tynneredsskolan i projektet My Dream Now. Ett projekt där medarbetare från Stena Fastigheter Göteborg är med som klasscoacher och därigenom delar med sig av sina livserfarenheter till barn och ungdomar i våra bostadsområden.            

Under våren har projektet My Dream Now besökt flera olika skolor i Göteborgsområdet. Medarbetare från olika företag, inom projektet kallat klasscoacher, har varit ute på skolor och samtalat med elever om deras liv och deras tankar om framtiden.  Alla träffar har haft olika teman, den senaste träffen handlade om drömmar och vägen till sina drömmar. Klasscoacher från Stena Fastigheter Göteborg och revisions- och rådgivningsföretaget KPMG fanns på plats för att dela med sig av sina livserfarenheter.

– Det finns inget facit till ett framtida jobb. Se bara på alla oss, vi har alla helt olika bakgrunder, både när det gäller utbildning och arbete, sade Sari Isberg, relationsförvaltare på Stena Fastigheter.

Efter en presentation av alla vuxna blev det sedan elevernas tur. I klassen lyftes flera olika yrken upp som framtida drömjobb, allt från frisör, mekaniker och spelutvecklare nämndes bland eleverna. Det var även flera elever som berättade att de vill arbeta utomlands när de blir äldre.  Klassträffen var den fjärde i ordningen och syftet var att väcka tankar och idéer kring vilka möjligheter som finns i arbetsvärlden och hur man kan ta sig dit.

– Vi arbetar för att ge ungdomar i våra bostadsområden framtidstro. Bland annat erbjuder vi sommarjobb, praktikplatser och läxhjälp. Vi jobbar med My Dream Now och matteprojektet Mathivation. Detta är en del i vår Relationsförvaltning®, säger Sari Isberg.

MER stenafastigheter.se

Comments are closed