Content page
Kallebäcks Torn – bo mellan stad och skog! | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Kallebäcks Torn – bo mellan stad och skog!

Datum: 2017-05-16 12:00
Text:

Mitt i Kallebäck, nära stad och natur, bygger Stena Fastigheter Göteborg 168 nya lägenheter – både hyresrätter och bostadsrätter. De 14 våningar höga husen kommer att stå uppe på slänten med en härlig utsikt, antingen mot grönskande natur eller med vy mot stan – från vissa fönster ser man till Liseberg.​

- Det händer mycket i Kallebäck och det är roligt att vara en del av den utvecklingen och att kunna erbjuda fler bostäder till göteborgarna, säger Agneta Kores, VD Stena Fastigheter Göteborg. 

I närheten av Stena Fastigheters befintliga hus i området kommer två nya att byggas – Kallebäcks Torn. Det ena blir hyresrätt och det andra bostadsrätt. Husen blir 14 våningar höga och det kommer att finnas tvåor och treor, från 45 till 69 kvadratmeter. Lägenheterna är ljusa med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Till vintern 2018 kan hyresgästerna flytta in. 

Kallebäcks Torn är de första hus som Stena Fastigheter Göteborg själva bygger. Och fler bostäder kommer att byggas framöver. 

- Vi planerar att bygga över 2500 lägenheter i Göteborg inom de närmaste åren. Förutom i Kallebäck kommer vi att bygga i Askim, Tynnered, på Pennygången och Fyrklöversgatan. Vi är också med och utvecklar den nya stadsdelen Masthuggskajen, berättar Agneta Kores. 

Läs mer om Kallebäcks Torn på stenafastigheter.se/kallebackstorn​​

MER stenafastigheter.se

Comments are closed