Content page
Hyresgästen tycker till! | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Hyresgästen tycker till!

Datum: 2017-05-11 08:00
Text:

Nu är det dags för årets enkätundersökning där våra hyresgäster får chansen att tycka till om oss och sitt boende. Hur våra hyresgäster trivs och vad de tycker om vår service är viktigt för oss att veta.

Genom att ta reda på vad våra hyresgäster tycker om oss och sitt boende får de också chansen att vara med och påverka. Vi får också möjligheten att förbättra oss och utveckla mot ett ännu bättre boende, både nu och i framtiden.  Genom att tycka till i enkäten får vi också möjligheten att jämföra oss mot tidigare år för att se om vi lyckas med våra satsningar.

Undersökningen går ut till ungefär hälften av alla våra hyresgäster fördelade på alla orter och bostadsområden. Vi samarbetar med AktivBo för att säkerställa kvaliteten och att alla svaren är anonyma mot oss på Stena Fastigheter.  


MER stenafastigheter.se

Comments are closed