Content page
Och vinnarna är… | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Och vinnarna är…

Datum: 2017-04-21 09:30
Text:

​Nu har Fisksätraborna röstat fram sin konst. En samlingsplats där solen alltid skiner, en virkad gångbro, en mönstrad och upplyst gångtunnel och en blänkande fasadvägg. Invånarna i Fisksätra har under de senaste veckorna kunnat rösta fram de offentliga konstverk som de önskar se i området. Nu har rösterna räknats och de vinnande förslagen är…

Vår Sol
Plats: Fontänen på Fisksätra Torg
Konstnär/kreatör: Lehna Edwall och Susanne Rolf
 
Fjäll (bild)
Plats: Fasad
Konstnär/kreatör: Katarina Löfström
 
Virkad bro
Plats: Gångbro
Konstnär/kreatör: Tina Frausin
 
Noorsken
Plats: Gångtunneln under Fisksätravägen
Andreas Blom / Kollektivet Livet
 
Filmregion Stockholm-Mälardalen/Smart Kreativ Stad, Konsten att skapa stad/Nacka kommun och Stena Fastigheter bjöd in yrkesverksamma konstnärer samt kreatörer från filmbranschen för att i nära dialog med de boende i Fisksätra ge förslag på konstnärliga gestaltningar. En lokal omröstning har genomförts där Fisksätraborna fick välja vilka förslag som ska bli verklighet på fyra olika platser – en fontän, en bro, en tunnel och eventuellt en fasad.

MER stenafastigheter.se

Comments are closed