Content page
Smedmark ny affärsutvecklare på Fabege | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Smedmark ny affärsutvecklare på Fabege

Han ska fokusera på retail i city.  Med ett ökat fokus på stadsutveckling och utvecklingspotential i city, rekryterar Fabege för att stärka kompetensen inom retail. Det är Magnus Smedmark som anställts som affärsutvecklare inom retail och han tillträder sin nya tjänst den 1 september i år.

Smedmark kommer närmast från en roll som VD på BAS REX som är en del av innovationshuset BAS. Han har även arbetat på Hufvudstaden i olika roller under tio år, bland annat som varuhuschef på NK under sex år.

– Vi är förstås oerhört glada över att få en expert som Magnus Smedmark till vårt lag på Fabege. Hans långa erfarenhet och kontaktnät kommer att stärka våra framtida projekt och stadsdelar, säger Charlotta Liljefors Rosell, Chef förvaltning Fabege.

Smedmark kommer att jobba med bolagets centralt belägna cityfastigheter längs bland annat Kungsgatan och Drottninggatan och aktivt bidra till den fortsatta utvecklingen av Fabeges prioriterade områden.

Fastighetsvärlden Idag 2016-06-28

 

 

 

MER stenafastigheter.se

Comments are closed