Content page
Google, Holknekt, Lidl och Ikea på Köpcentrum-dag | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Google, Holknekt, Lidl och Ikea på Köpcentrum-dag

Programmet klart för 7 september på Grand Hôtel. Anna Mossberg från Google, modeentreprenören Per Holknekt och Atrium Ljungbergs nya VD Annica Ånäs är några av de hetaste talarna på Köpcentrum & Butiker 2016.

Årets upplaga av den stora mötesplatsen för handlare och fastighetsfolk går av stapeln den 7 september på Grand Hôtel i Stockholm.

Googles Anna Mossberg kommer att tala om hur konsumenternas beteenden nu förändras i snabb takt och Per Holknekt ska berätta om hur man bygger upp nya varumärken.

Atrium Ljungbergs nya VD Annica Ånäs
Atrium Ljungbergs nya VD Annica Ånäs

På scenen finns också bl.a. Atrium Ljungbergs nya VD Annica Ånäs, Lidls fastighetschef Johan Augustsson, Wilhelm Sporrong, VD för snabbväxande Webhallen, Göran Cars professor i stadsplanering på KTH och Louise Bergqvist, centrumchef för Mall of Scandinavia.

Temat för seminariet är ”Nya vägar för starkare handel” och under dagen tar vi upp exempel på smarta sätt att stärka den fysiska handeln i en allt mer digital tid. I det andra temaspåret lyfts fram hur arkitektur och design kan driva försäljningen och så går vi på djupet kring några spännande framtidsprojekt för ny handel.

Thomas Persson
Thomas Persson, partner Cushman & Wakefield

Vi får också höra mer om Ikeas nya spännande satsning på showroom och pickup i Danderyd.

Givetvis tar vi också pulsen på investeringsläget för handelsfastigheter, med Thomas Persson från Cushman & Wakefield som ciceron och vi har en tung panel med fastighetsinvesterare på plats som pekar ut var och hur det är klokast att växa framöver.

Köpcentrum & Butiker har varit fullsatt tio år i följd, så se till att säkra din plats i tid! Fram till den 30 juni kan du dessutom boka din plats till specialpris, med 500 kr i rabatt.

Läs mer om dagen och boka din plats här.

Lidls fastighetsdirektör berättar om bolagets expansionsplaner
Lidls fastighetsdirektör berättar om bolagets expansionsplaner

 

Ikea berättar om sitt nya showroom i Danderyd.
Ikea berättar om sitt nya showroom i Danderyd.

MER stenafastigheter.se

Comments are closed