Content page
Stena Fastigheter vinner stort hyresmål i Stockholms tingsrätt | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Stena Fastigheter vinner stort hyresmål i Stockholms tingsrätt

Datum: 2016-06-16 19:00
Text:

 

Hilton hyrde tidigare Hotell Sergel Plaza vid Brunkebergstorg i Stockholm av Stena Fastigheter. När avtalet skulle förlängas kunde man inte enas om villkoren för förlängningen av hyresavtalet. Frågan har nu prövats av Stockholms tingsrätt.

 
Igår meddelades dom i målet, som innebar att Hiltons käromål ogillades och att Stena Fastigheter får full ersättning för sina rättegångskostnader. Målet är principiellt viktigt eftersom det behandlar mot vilken bakgrund som skäligheten i förlängningsvillkor ska bedömas.
 
Ombud för Stena Fastigheter var Shervin Shikhan och Jon Fägerquist, Advokatfirman Lindahl.

MER stenafastigheter.se

Comments are closed