Content page
NP3 köper XL-hus i Skellefteå | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

NP3 köper XL-hus i Skellefteå

Nelvig: ”Vi står väl rustade för tillväxt”. NP3 köper en fastighet i Skellefteå för 25 miljoner kronor. Den fullt uthyrda fastigheten om 4.629 kvadratmeter har ett hyresvärde om 2,7 miljoner kronor och XL-Bygg står för 85 procent av hyresvärdet.

NP3 äger sedan tidigare tre fastigheter i Skellefteå, den förvärvade fastigheten ligger nära en NP3-ägd fastighet med Elgiganten som hyresgäst.

– Förvärvsfrekvensen för NP3 har varit relativt låg under de första månaderna under 2016. Dock har vi under våren utökat vårt obligationslån med 125 miljoner kronor vilket tillsammans med en sedan tidigare stark kassa gör att vi står väl rustade för tillväxt. NP3 ska fortsätta förvärva högavkastande singelfastigheter men vår storlek och finansiella styrka gör att vi även tittar på större förvärv. Målet att växa med en miljard under året står fast, säger Andreas Nelvig, VD vid NP3 Fastigheter.

FV Idag 2016-05-26

MER stenafastigheter.se

Comments are closed