Content page
NCC:s avknoppning Bonava till börsen den 9 juni | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

NCC:s avknoppning Bonava till börsen den 9 juni

En aktie i Bonava för varje aktie i NCC. Styrelsen i NCC har nu fastställt avstämningsdag för utdelning av bostadsutvecklingsbolaget Bonava. Den blir den 7 juni och första dag för handel med Bonava-aktier beräknas bli den 9 juni.

Sista dag för handel i NCC:s aktier inklusive rätt att erhålla aktier i Bonava är den 2 juni 2016. Från och med den 3 juni 2016 kommer kursen på NCC-aktien att justeras genom att Bonava ej längre ingår i värderingen av NCC.

Aktierna i Bonava delas ut till NCC:s aktieägare i proportion (1:1) till varje enskild aktieägares innehav i NCC på avstämningsdagen för utdelningen
Fastighetsvärlden Idag 2016-05-19

MER stenafastigheter.se

Comments are closed