Content page
Liljenby till Fastighetsägarna i Borås | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Liljenby till Fastighetsägarna i Borås

Anna Liljenby lämnar jobbet som centrumledare på Borås City för att i stället bli näringspolitiskt ansvarig, samt expert stadsutveckling, på Fastighetsägarna i Borås.

Anna Liljenby har de senaste tio åren arbetat med att utveckla Borås, bland annat har hon drivit arbetet som ledde fram till att Borås fick utmärkelsens Årets stadskärna år 2011 och nu är finalist inför 2016.

– Vi är väldigt stolta över att kunna knyta Anna till oss. Hon är en av landets mest erfarna centrumutvecklare och har en genuin förankring i Borås, säger Torbjörn Sjögren, tf näringspolitisk chef på Fastighetsägarna GFR.

Fastighetsvärlden Idag 2016-05-16

MER stenafastigheter.se

Comments are closed