Content page
​Invigning av skateramp i Sköndal | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

​Invigning av skateramp i Sköndal

Datum: 2016-05-18 16:30
Text:

Vad gör man om det som man älskar mest av allt inte finns i bostadsområdet? Ett sätt är att skriva ett brev till fastighetsägaren och fråga om det går att lösa.

Det gjorde Quintus, 9 år i Sköndal. Han och hans kompisar gillar att åka skateboard, men de saknar en ramp att göra tricks i och utveckla sitt åkande.

Roger Forslund, förvaltare på Stena Fastigheter Stockholm i Sköndal pratade med fastighetsvärdarna i området om Quintus fråga. Alla var positiva och snart var bygget igång.
- Det är inte alla dagar vi får brev från nioåriga skatare, därför känns det extra kul att kunna utveckla området med något man vet kommer till användning. Det är hyresgästerna som bor i våra hus som bäst vet vad som behövs för att göra boendet bättre, så det här är ett typexempel på hur det ska gå till, säger Roger Forslund.


Lördagen den 14 maj var det officiell invigning av rampen, med bandklippning av initiativtagaren Quintus och bubbel (Pommac). Rampen har dock varit igång några veckor och många ungdomar har redan hittat dit.
- Det här känns helt rätt för de ungdomar som blivit för stora för lekplatserna, men inte tillräckligt gamla att själva ta sig till andra skateramper som finns längre bort i andra stadsdelar, konstaterar Roger.

MER stenafastigheter.se

Comments are closed