Content page
Reinhold Lennebo ny ordförande för Sweden Green Building Council | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Reinhold Lennebo ny ordförande för Sweden Green Building Council

Reinhold Lennebo har utsett på föreningsstämman den 11 maj till ny ordförande för Sweden Green Building Council. Han efterträder Monica von Schmalensee, White Arkitekter.

Reinhold Lennebo valdes av en enhällig föreningsstämma. Han har tidigare suttit i föreningens styrelse och var en av grundarna för sju år sedan.

– Vi har många utmaningar i samhället och det är med både glädje och stolthet som jag tar ordförandeklubban i en verksamhet som är så betydelsefull för hur vi ska klara utmaningarna i det hållbara samhällsbyggandet, säger Reinhold Lennebo. Det är med stor ödmjukhet och den största respekt som jag närmar mig uppdraget att ta över efter Monica von Schmalensee. Hon har varit så viktig för SGBC:s etablering och utveckling under sina år som ordförande och har dessutom genom sitt engagemang och kunnande satt ribban högt.

Samtliga nya styrelsemedlemmar och kommittémedlemmar kommer att publiceras på Sweden Green Building Councils hemsida, www.sgbc.se

Sweden Green Building Council är Sveriges ledande organisation för hållbart samhällsbyggande. Medlemmar är företag och organisationer som arbetar med samhällsbyggande som tillsammans arbetar för att utveckla och påverka bebyggelsen så att den blir mer hållbar. 

 

MER fastighetsagarna.se

Comments are closed