Content page
Tage Christoffersson ny ordförande i Grandab | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Tage Christoffersson ny ordförande i Grandab

Tage Christoffersson, som innehar rollen som affärsutvecklingschef På Castellum AB och som tidigare varit VD för Eklandia Fastighets AB blir ordförande i Grandab Management.

– Det känns mycket roligt att Tage med sin stora erfarenhet av västsvenskt näringsliv, sitt nätverk och gedigna affärs- och fastighetskompetens har valt att bli ordförande. Tages kompetens kommer bidra till att stärka vår affärskraft och fortsätta utveckla Grandab, säger Mikael Hasselberg, partner i Grandab Management.

– Det känns väldigt stimulerande att, även efter att jag slutar inom Castellum koncernen, fortsätta inom den bransch som jag varit verksam i 40 år. Att tillsammans med övriga i Grandabs styrelse vara med och utveckla företaget känns helt rätt och är en väldigt positiv utmaning, säger Tage Christoffersson som kommer att gå i pension från sin tjänst som affärsutvecklingschef på Castellum vid årsskiftet 2016.

Tage Christoffersson valdes in till Grandab Managements styrelse på bolagets årsstämma i mars 2016 och efterträder Sture Kullman som i sin tur inträder i styrelsen för Novi Real Estate där han blir ordförande.

MER stenafastigheter.se

Comments are closed