Content page
Årets förvaltare finns hos Newsec och Riksbyggen | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Årets förvaltare finns hos Newsec och Riksbyggen

AFF delade ut sitt pris för första gången. Idag presenterade AFF-Forum för förvaltning och service vinnarna av priset Årets Fastighetsförvaltare.

I kategorin för kommersiella fastigheter heter vinnaren Erik Wahlberg och han arbetar vid Newsec Asset Management. I kategorin för bostadsfastigheter blev Johan Paulsson hos Riksbyggen vinnare.

Johan Paulsson arbetar vid Riksbyggen i Helsingborg och ansvarar bland annat för förvaltningen av flera bostadsrättsföreningars fastigheter i området Rosengården.

Johan Paulsson är Årets Fastighetsförvaltare Bostäder
Johan Paulsson är Årets Fastighetsförvaltare Bostäder

Motiveringen till utnämningen lyder: Med sin förmåga att kommunicera väl och att leverera en överenskommen tjänst har vinnaren förändrat situationer av missnöje till ett fruktsamt och utvecklande samarbete mellan kunder, företaget och medarbetarna. Med hjälp av genomtänkta investeringar, ett långsiktigt hållbarhetstänk och en välutvecklad förmåga att kommunicera har vinnaren på ett framgångsrikt sätt verkat effektivt och lönsamt för alla inblandade parter.

Erik Wahlberg ansvarar för förvaltningen av den välkända Waterfront Building i Stockholm men även för köpcentrumet 21an i centrala Eskilstuna.

Erik Wahlberg är Årets Fastighetsförvaltare Kommersiellt
Erik Wahlberg är Årets Fastighetsförvaltare Kommersiellt

Motiveringen till hans utnämning lyder: Med ett välutvecklat sinne för affärer, lyhördhet och ett tekniskt kunnande har vinnaren återigen erhållit högst NKI. Vinnaren har på ett initierat och engagerat sätt verkat aktivt för ett arbete med hållbar miljö. Vinnaren har också på ett föredömligt sätt fungerat som coach i situationer med såväl kunder som medarbetare.

Det är första gången AFF delar ut priset. En jury bestående av 14 personer som tillsammans besitter djupa insikter i fastighetsförvaltning röstade på ett urval om fem nominerade i vardera kategorin. Totalt inom ett 30-tal förslag på personer och det förberedande urvalet inför juryarbetet gjordes av AFFs utbildningsråd.

Fastighetsvärlden Idag 2016-04-21

MER stenafastigheter.se

Comments are closed