Content page
Anders Nordstrand ny VD för SABO | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Anders Nordstrand ny VD för SABO

Anders Nordstrand blir ny VD för SABO. Han är idag VD för Västerås allmännyttiga bostadsbolag Mimer. Nordstrand lämnar Mimer under sommaren.

Nästa vecka medverkar han på Fastighetsvärldens stora seminarium Mälarmarknaden med över 200 deltagare.

– Att vara VD på Mimer är enligt min mening det bästa VD-jobbet som finns inom allmännyttan. Tillsammans har vi fortsatt utvecklingen av Mimer, ökat takten i byggandet och blivit en viktig samhällsaktör – med ett stort hjärta för miljö och sociala frågor, säger Anders Nordstrand, VD för Mimer.

SABOs ordförande Leif Jakobsson:

– Vårt mål var att rekrytera en VD med rejäl erfarenhet från bostadsbranschen och med en genuin känsla för allmännyttans särskilda uppdrag. Därför är jag mycket glad över att Anders Nordstrand tackat ja till att leda SABO, hans tidigare arbete och tydliga resultat imponerar.

SABOs nuvarande VD Kurt Eliasson, som lämnar efter nära tio år på posten, fortsätter fram tills Anders Nordstrand är på plats.

Anders Nordstrand medverkar nästa vecka, tisdag 26 april, på Fastighetsvärldens stora seminarium Mälarmarknaden som äger rum i Västerås.

Vi kan redan nu berätta att det kommer att bli en fantastisk mötesplats med en bit över 200 deltagare – som vill lyssna till nya möjligheter när Mälardalen växer.

Det finns fortfarande platser kvar. Program och möjlighet till anmälan finns här.

Fastighetsvärlden Idag 2016-04-20

MER stenafastigheter.se

Comments are closed