Content page
Nordika hyr ut handelslokaler i Partille | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Nordika hyr ut handelslokaler i Partille

Har fyllt upp hälften av stor vakans. Nordika är på god väg att vända den fastighet med stora vakanser som företaget förvärvade från Corpus Sireo för drygt ett år sedan. Nu har Elgiganten tecknat avtal för 3.000 kvm och XL Jump för 2.000 kvm i Lexby 11:14 i Partille, den fastighet som K-Rauta lämnade i början av 2014 efter att sättningsskador upptäckts.
Övriga hyresgäster i fastigheten idag är Lindex e-handelslager på cirka 2.700 kvm. Fastigheten omfattar 15.000 kvm handel, samt 3.000 kvm kontor och logistik.

– Fastigheten har ett attraktivt läge inom Partille kommun med bra access, skyltläge mot E20 samt gott om parkeringsplatser så vi hoppas kunna fylla resterande vakanta ytor inom kort, säger Andrew Taylor partner Nordika.

MER stenafastigheter.se

Comments are closed