Content page
CBRE Global Investors ändrar i nordiska toppen | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

CBRE Global Investors ändrar i nordiska toppen

Delat ansvar. CBRE Global Investors har genomfört ändringar i ledningen av den nordiska verksamheten.

Den nordiska verksamheten tas över av Stefan Berg och Andreas Norberg. Båda tillträdde den 1 april som managing directors och kommer dela ansvaret för den nordiska verksamheten. De kommer parallellt att behålla ansvaret för sina respektive tidigare ansvarsområden där Berg ansvarar för asset management och Norberg för transaktioner.

Andreas Norberg har arbetat i fastighetsbranschen i 14 år med focus på transaktioner.  Innan CBRE Global Investors arbetade han som senior investment manager på Kungsleden samt som director på CBRE Capital Markets team. Han anslöt till bolaget i oktober förra året med fokus på nya investeringar samt att stärka bolagets position i Norden.

Stefan Berg har över 12 års erfarenhet i fastighetsbranschen. Han startade på bolaget i januari 2014 som head of asset management Nordics. Dessförinnan arbetade Berg för Pembroke Real Estate med utvecklingen av Nordeas huvudkontor i Stockholm, dessförinnan var han head of asset management hos Genesta.

Norberg and Berg ersätter Rik Eertink som flyttar till Nederländerna för att ansvara för CBRE Dutch Retail Fund.

Pieter Hendrikse, CEO EMEA, kommenterar:

– Norden blir alltmer prioriterat för flertalet av våra investerare och fonder och är en viktig del av vår europeiska verksamhet. Genom Andreas och Stefans goda ledaregenskaper och erfarenhet av branschen säkerställer vi vår förmåga att möta våra kunders behov i Norden.

Fastighetsvärlden Idag 2016-04-19

MER stenafastigheter.se

Comments are closed