Content page
Filmvisning om konstprojekt på Fyrklöversgatan | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Filmvisning om konstprojekt på Fyrklöversgatan

Datum: 2016-04-15 12:50
Text:

Under åtta kvällar hösten 2015 har Meeting Plays arrangerat interaktiva konstprojekt i bostadsområdet Fyrklöversgatan i Göteborg. 

Med sin Kulturvagn har man bjudit in de boende till att mötas på nya sätt och se vad som händer i mötet mellan kulturövare och de som finnas i området. 

Stena Fastigheter Göteborg stödjer projektet som en del i vårt arbete med Relationsförvaltning, med syfte att skapa trygga och trivsamma bostadsområden. 

Det är ett fantastiskt sätt för våra hyresgäster i bostadsområdet att dels få ta del av många olika konstformer och samtidigt lära känna sina grannar bättre, säger Sari Isberg, relationsförvaltare på Stena Fastigheter Göteborg. 

I samband med konstprojektet har projektet tagit fram en film som visas lördagen den 16 april klockan 14.00-16.00 på Grindstugan i området. Välkommen dit!

Här kan du titta på en filmteaser!​


Relationsförvaltning®
Stena Fastigheter arbetar med långsiktigt och hållbart fastighetsägande, där Relationsförvaltning® är en viktig del. Våra olika projekt inom Relationsförvaltningen syftar till att utveckla stabila, trivsamma, trygga och välskötta boendemiljöer där människor trivs och vill bo kvar. Bland annat erbjuder vi fritidsaktiviteter, sommarjobb, odlingslotter och läxhjälp. Läs mer här (LÄNK)​

MER stenafastigheter.se

Comments are closed