Content page
Wihlborgs säljer för 190 miljoner till Jefast | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Wihlborgs säljer för 190 miljoner till Jefast

Affär om 190 miljoner. Wihlborgs avyttrar fastigheten Belgien Norra 19 i Helsingborg. Genom en bolagsaffär säljs fastigheten till Jefast. Det överenskomna priset är 187,5 Mkr. Frånträde sker den 2 maj 2016.

Fastigheten omfattar 9.000 kvm uthyrningsbara ytor vilka är fullt uthyrda. I fastigheten, som är en blandfastighet, finns bl. a bostäder, vårdlokaler och butiker. Capio, Fonus, Åklagarmyndigheten och Life är exempel på hyresgäster.

– Wihlborgs kärnverksamhet är kommersiella fastigheter vilket gör att denna fastighet är, med sitt stora bostadsinnehåll, lite avvikande i vårt bestånd, säger Anders Jarl, VD Wihlborgs Fastigheter. Det starka marknadsläget har lett till bedömningen att det nu är rätt läge för Wihlborgs att genom denna avyttring ytterligare koncentrera beståndet till våra kärnområden.

Fastighetsvärlden Idag 2016-04-16

MER stenafastigheter.se

Comments are closed