Content page
Nytt kontorshus på gång intill Medborgarplatsen | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Nytt kontorshus på gång intill Medborgarplatsen

Vasakronan vill riva och bygga nytt. Stadsbyggnadskontoret har tagit fram en förändrad detaljplan för Nattugglan 14 med flera på Södermalm i Stockholm, den ska nu ut på samråd. Planen möjliggör för Vasakronan att riva befintlig kontorsbyggnad från mitten av 80-talet och ersätta den fem våningar höga byggnaden med en 6-8 våningar hög byggnad. Förutom en utökad byggnadsvolym ska planen även ge ett attraktivare gaturum och nya öppna ytor intill kyrkan vid Folkungagatan.
Intill den kontorsbyggnad som föreslås rivas ligger den byggnad som Vasakronan nyligen har byggt om och där bland annat spelutvecklaren Avalanche har sitt kontor.

nattugglan_14_vasakronan_1
Fastighetsvärlden Idag 2016-04-13

MER stenafastigheter.se

Comments are closed