Content page
Kaplan talar på FVs stora heldag om Mälardalen | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Kaplan talar på FVs stora heldag om Mälardalen

Bostadsministern om regeringens satsningar. Nu är det klart att bostadsminister Mehmet Kaplan (MP) kommer att vara med och tala på Fastighetsvärldens stora seminarium om Mälardalen den 26 april.

Under rubriken ”Regeringens nya bostadssatsningar” kommer Kaplan att berätta vilka åtgärder och intiativ som regeringen hittills har presenterat och vilka andra typer av satsningar vi kan vänta oss de kommande två åren fram till nästa val.

Bland övriga talare under dagen finns två stora rikstäckande aktörer som även investerar mycket i regionen – Biljana Pehrsson, VD för Kungsleden, och Rutger Arnhult, VD för Klövern. På scen finns också de tre kommunstyrelseordförandena för Västerås, Örebro och Eskilstuna – Anders Teljebäck, Kenneth Nilsson och Jimmy Jansson.

Seminariet Mälarmarknaden 2016 är en ny satsning från Fastighetsvärlden som omfattar fastighetsmarknad och utveckling för Västerås, Örebro och Eskilstuna med omnejd. Dagen arrangeras på Elite Stadshotellet i Västerås och deltagarna kan välja mellan två olika temaspår (Bostäder respektive Kontor och Handel) för att få ut mesta möjliga av sitt deltagande.

Med nästan två veckor kvar är fler än 190 personer anmälda, vilket gör dagen till en viktig mötesplats för investerare och aktörer i regionen. Det finns fortfarande ett antal platser kvar – läs mer och gör anmälan här.

MER stenafastigheter.se

Comments are closed