Content page
Bonava ­­­­– NCC Housings nya namn | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Bonava ­­­­– NCC Housings nya namn

NCC Housing får ett nytt varumärke: Bonava. Det handlar om det bolag som NCC planerar att notera på börsen under 2016.

För Bonava symboliserar ordet bo hemmet och nav den levande platsen runt omkring. Och det är just det Bonava gör, skriver NCC. Bonava bygger inte bara hus, utan skapar hem och områden där människor lever sina liv.

– Namnet ska påminna om att vi skapar både hem och levande platser. Vår vision är att skapa levande platser där människor kan trivas och njuta av livet. Självklart betyder det olika saker för olika människor och att det kan förändras över tiden. Därför försöker vi alltid lära oss och förstå vad det är som gör människor lyckliga där de bor, säger Joachim Hallengren, affärsområdeschef för NCC Housing.

Planen är att varumärket ska lanseras på alla NCC:s åtta marknader under 2016.

Under förutsättning att NCC:s årsstämma den 12 april 2016 beslutar i enlighet med styrelsens förslag och att Nasdaq Stockholm godkänner Bonavas noteringsansökan, väntas såväl utdelningen av aktier som noteringen ske under 2016.

Fastighetsvärlden Idag 2016-04-12

MER stenafastigheter.se

Comments are closed