Content page
Kungsleden har fyllt Isblocket i Hyllie | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Kungsleden har fyllt Isblocket i Hyllie

Kungsleden har tecknat ett fem-årigt hyresavtal med MKS Instruments AB som hyr 551 kvm i fastigheten Vagnslidret 1, även kallat Isblocket, i stadsdelen Hyllie, Malmö.

Uthyrningen innebär att Kungsleden fyller den sista vakanta kontorsytan i Isblocket. Kungsleden tillträdde fastigheten den 1 april.

Utöver MKS Instruments AB har företag såsom Malmö kommuns parkeringsbolag, Addpro AB, Jaguar och Land Rover, Merit Consulting, SsangYong Import AB samt Kungsleden själva valt Isblocket som sitt kontor.

– Det är oerhört glädjande att dels få välkomna MKS Instruments AB till Isblocket och att vi nu fyllt hela fastigheten med spännande hyresgäster som gemensamt bidrar till Hyllies imponerande tillväxt. Vi ser fram emot att tillsammans med våra hyresgäster aktivt delta i utvecklingen av Malmös mest expansiva stadsdel, säger Tobias Nilsson, förvaltare på Kungsleden.

MER stenafastigheter.se

Comments are closed