Content page
Gloria ska täppa till Klöverns hål efter Ericsson | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Gloria ska täppa till Klöverns hål efter Ericsson

Gloria ska dra ögonen till sig. Fastighetsvärlden har tidigare berättat om hur Klövern drabbades av en tuff hyressmäll när Ericsson sade upp hyresavtal på 40.000 kvadratmeter kontor i Kista.

Nu ska Klövern locka nya hyresgäster genom att uppgradera och slå ihop de två fastigheterna Helgafjäll 4 och 7 på Torshamnsgatan i centrala Kista.

Den nya kontorsfastigheten som kallas Kista Gate kommer att kunna erbjuda kontor för antingen en större hyresgäst eller flera mindre.

– Vi länkar samman de två fastigheterna med en glasgång för att skapa ett bra flöde i fastigheten för våra framtida hyresgäster. Tanken är att fastigheten ska vara en fullservice-fastighet där servicen sannolikt kommer att vara belägen kring huvudentrén så det är viktigt att alla hyresgäster når dessa ytor på ett effektivt sätt, säger Louise Isgren, uthyrningschef för region Stockholm på Klövern.

En gloria på taket ska sätta fastigheten på kartan. Exakt vad glorian ska användas till kommer Klövern att bestämma tillsammans med de blivande hyresgästerna. Tankar finns på att den skulle kunna utgöra en marknadsföringsplats, innehålla en löparbana eller kanske ett hotell.

– Jag tycker att det vore fantastiskt med en löparbana. Då blir det inte bara en utsmyckning utan en plats som våra hyresgäster kan använda dagligen och där de kan få en spektakulär upplevelse.

Avtalet med Ericsson går ut i augusti.

Fastighetsbolaget har haft kontakt med flera potentiella nya hyresgäster. De flesta intressenterna är inte etablerade i Kista i dag.

– Vi har fått en jättefin respons från intressenter och vi jobbar för att de första nya hyresgästerna ska flytta in i början av 2017, säger Louise Isgren.

Fastighetsvärlden Idag 2016-04-05

 

 

MER stenafastigheter.se

Comments are closed