Content page
RNB flyttar in hos Stena Fastigheter Stockholm | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

RNB flyttar in hos Stena Fastigheter Stockholm

Datum: 2016-03-29 16:00
Text:
Idag öppnar RNB sitt nya kontor på Drottninggatan 33 i centrala Stockholm. Stena Fastigheter bjöd alla medarbetare på förmiddagsfika i form av kaffe och bulle i samband med inflyttningen.
 
- Vi hälsar RNB Retail and Brands varmt välkomna till Klarahuset. Vi har tillsammans utvecklat moderna, flexibla lokaler som är "skräddarsydda" för verksamheten, säger Nils Pers, vd Stena Fastigheter Stockholm.
 
RNB flyttar in på två våningsplan om totalt ca 2 000 kvadratmeter. Här kommer över 200 medarbetare att arbeta. Arbetsplatserna är dock färre, men genom att tillämpa ett aktivitetsbaserat arbetssätt där man via studier tagit reda på det faktiska nyttjandet, kan kontorsytan användas mer effektivt.
Flytten har gått smidigt och stämningen var god första arbetsdagen i nya kontoret. Och på den klassiska frågan om tekniken fungerade blev svaret ett entydigt ja.

I koncernen RNB Retail and Brands AB ingår retailbolagen Brothers, Polarn O. Pyret och Department and Stores.

Klarahuset är miljöklassat enligt GreenBuilding. I fastigheten finns idag en ledig kontorsyta på cirka 200 kvadratmeter. Förutom Klarahuset håller Stena Fastigheter på att tillskapa 3-4 000 kvadratmeter butiksyta mellan Drottninggatan 28 och Brunkebergstorg i samband med moderniseringen av Sergel Plaza.

MER stenafastigheter.se

Comments are closed