Content page
Per Johansson ny VD i Brinova | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Per Johansson ny VD i Brinova

Styrelsen i Brinova har utsett Per Johansson till ny VD i Brinova. Johansson är 56 år och har precis lämnat VD-posten i Tribona (som är uppköpt av Catena).

Innan Tribona har han arbetat på Klövern som ansvarig för region syd samt som VD på börsnoterade Dagon.

Han tillträder tjänsten den 1 april då nuvarande VD Magnus Blomsterberg lämnar befattningen.

– Brinova har nu rustat sig för att ta nästa steg i bolagets utveckling, som innebär en börsintroduktion. Styrelsen är enig om att Per är rätt person att ta sig an utmaningen att expandera Brinova och bli en betydande aktör inom bostads- och samhällsfastigheter i södra Sverige, säger Erik Paulsson som är suppleant i styrelsen.

Dagens Brinova Fastigheter är ett fastighetsbolag med inriktning på samhällsfastigheter och hyresbostäder i södra Sverige. Bolaget äger ett fyrtiotal fastigheter med sammanlagt 100.000 kvadratmeter. Dessa är koncentrerade till Kristianstad, Hässleholm, Landskrona och Oxie centrum.

Huvudägare är Backahill och Balder .

FV Idag 2016-03-21

MER stenafastigheter.se

Comments are closed