Content page
Susanne Åhlén blir ny VD för Fasticon Kompetens AB | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Susanne Åhlén blir ny VD för Fasticon Kompetens AB

Susanne Åhlén, i dag Head of Leasing Retail på Atrium Ljungberg, tillträder den 13 juni tjänsten som VD för Fasticon Kompetens. Hon efterträder Jonas Gustavsson, som blir koncernchef och VD för moderbolaget Fasticon Kompetens Holding.

Susanne-Ahlen-Fasticon– Jag ser det här som en jättespännande utmaning, där jag får möjlighet att förena det bästa av två världar – kompetensförsörjning och fastighetsbranschen. Jag brinner för HR-  och rekryteringsfrågor, det är områden som har legat mig varmt om hjärtat under alla mina nästan 20 år som ledare, säger Susanne Åhlén, som även har en kort bakgrund som headhunter tidigt i karriären.

Fasticon Kompetens AB är ett helägt dotterbolag till Fasticon Kompetens Holding AB som i sin tur ägs till 71 procent av Byggmästare Anders J Ahlström Holding AB (publ).

MER stenafastigheter.se

Comments are closed