Content page
Stena redo bygga 25.000 kvm kontor utanför Cannes | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Stena redo bygga 25.000 kvm kontor utanför Cannes

Kan öka från 50.000 till 75.000 kvm i Sophia Antipolis. Stena Fastigheter är sedan länge en stor fastighetsägare i teknikparken Sophia Antipolis som ligger 9 km nordost om Cannes och 14 km sydväst om Nice. Bolaget äger sex fastigheter om totalt 50.000 kvm kontorslokaler efter att nyligen byggt ut 2.000 kvm. Stena Fastigheter är en av de ledande fastighetsägarna i det expansiva området.

– Vi har nyligen köpt mark som ger oss möjlighet att bygga ytterligare 25.000 kvm kontor. Vi har haft en bra utveckling där nere och ser fram emot att utöka beståndet, säger Christel Armstrong Darvik, VD Stena Fastigheter, till Fastighetsvärlden.

Stena Fastigheter äger, enligt Fastighetsvärldens bedömning, fastigheter utomlands för cirka 6 miljarder kronor. Fastigheterna finns i Nederländerna, Luxemburg, Frankrike, Storbritannien, Ungern och USA.

Fastighetsvärlden Idag         2016-03-17

MER stenafastigheter.se

Comments are closed