Content page
Information: Explosion på Fredsgatan | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Information: Explosion på Fredsgatan

Datum: 2016-03-17 08:15
Text:

Klockan 04.43 i morse inträffade en explosion utanför entrén till en butik på Fredsgatan i centrala Malmö. Butiken till hör kvarteret Pontus. Skadorna är begränsade till butiken och angränsande fönster och fasad, en detaljerad inventering görs just nu.

Vad gör vi nu?
• Våra medarbetare inventerar just nu skadorna på fastigheten. Skador på fastigheten – till exempel balkong och fönster – täcks av Stena Fastigheters försäkring. Har du däremot drabbats av skador på lösöre rör det hemförsäkringen och du ska göra en skadeanmälan till ditt försäkringsbolag. Självrisken på hemförsäkringen betalar du själv.

• Polisen vill gärna komma i kontakt med personer som har vittnesuppgifter. Har du information till Polisen ska du ringa 114 14.

• Känner du oro och vill prata med någon kan du kontakta Serviceanmälan, via webben/Mina sidor eller telefon 0771 40 50 50 så slussar de dig vidare.

Vår serviceanmälan, som du når på 0771 40 50 50, kan vara hårt belastad under måndagen. Vi arbetar på så fort vi kan och ber om er förståelse.

MER stenafastigheter.se

Comments are closed