Content page
Milena Kuljanin till C&W | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Milena Kuljanin till C&W

Milena Kuljanin har anställts som consultant hos Cushman & Wakefields affärsområde occupier services.

Närmast kommer hon från Aviva Investors i London där hon arbetat som analytiker med europeiska fastighetsinvesteringar. Dessförinnan har hon arbetat som senior analytiker inom global research på DTZ i London samt Chicago.

– Vi är mycket glada att Milena väljer att fortsätta sin karriär hos oss på Occupier services. Med sina tidigare erfarenheter inom hyresgästinriktad Research på global nivå kommer hon bli ett värdefullt tillskott för våra kunder, i våra uppdrag och i vårt team, säger Marie Cronström, head of Occupier services vid Cushman & Wakefield.

FV Idag 2016-03-16

MER stenafastigheter.se

Comments are closed