Content page
Börsen kastar ut Real Xstate | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Börsen kastar ut Real Xstate

Okänt och struligt bolag kastas ut. Stockholmsbörsens disciplinnämnd har funnit att Real Xstate har överträtt regelverket för First North och har därmed beslutat att preferensaktierna i Real Xstate med omedelbar verkan ska avlistas från handel. Det framgår av ett pressmeddelande.

Fastighetsvärlden har under 2015 berättat om strulet kring bolaget, läs mer i länkarna nedan. Läs även mer i pressmeddelandet här. (extern länk).

Enligt Real Xstates hemsida så utgörs bolagsledningen av Anders Lidén (grundare, storägare och tidigare VD) och Peter Ny. Rekrytering av ny VD pågår. Styrelsen består av Tommy Hindrikes (ordf), Camilla Dofs och Johan Kaijser.

Real Xstate noterades vid First North 20 augusti 2015.

Bolaget driver dotterbolaget OPP Förvaltnings AB.

Fastighetsvärlden Idag 2016-03-16

MER stenafastigheter.se

Comments are closed