Content page
Cushman & Wakefield satsar i Malmö | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Cushman & Wakefield satsar i Malmö

Rekryterar inom transaktion från NCC. Mikael Stellinger har anställts som ansvarig för Cushman & Wakefields transaktionsverksamhet i Malmö med fokus på hela södra Sverige. Han kommer närmast från NCC och en roll som business development manager. Dessförinnan har han över 15 års erfarenhet av transaktionsrådgivning vid Catella i Malmö.

– Vi ser södra Sverige och Malmö som en intressant region och är därför är mycket nöjda över att knyta till oss en person med Mikaels gedigna transaktionserfarenhet och lokala förankring. Mikael kommer att på ett bra sätt utveckla Capital Markets i regionen, men också att leda en fortsatt satsning inom andra affärsområden, säger Anders Nordvall,head of capital markets vid Cushman & Wakefields.

Mikael Stellinger:

– Min ambition stämmer väl överens med Cushman & Wakefields uttalade vision om att vara ledande i fastighetsbranschen med de bästa talangerna, de bästa kunderna och de bästa resultaten. Genom att kombinera mina lokala kontakter och bolagets internationella nätverk finns alla förutsättningar för att skapa de bästa affärsmöjligheterna för våra kunder.

Fastighetsvärlden Idag 2016-03-15

MER stenafastigheter.se

Comments are closed