Content page
Atrium Ljungberg har startat bostadssatsningen | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Atrium Ljungberg har startat bostadssatsningen

Utökar bostadsbeståndet. Atrium Ljungberg, normalt med med fokus på handels- och kontorsfastigheter, satsar nu på att bygga fler bostäder. Som en början kommer 450 nya lägenheter att byggas i Gränbystaden i Uppsala. Det planeras även för upp emot 1.000 nya lägenheter i Sickla i Nacka. Det handplar om både hyres- och bostadsrätter. Bolaget har nu satt spaden i marken för byggandet av 62 hyreslägenheter i Gränbystaden. Atrium Ljungbergs helägda dotterbolag TL Bygg är generalentreprenör för bostadsbyggandet i Gränby Entré. Atrium Ljungberg äger och förvaltar idag närmare 700 bostäder i Ärvinge i Kista och i stadskvarteret Mobilia i Malmö.
Fastighetsvärlden Idag 2016-03-04

MER stenafastigheter.se

Comments are closed