Content page
Sweco hyr 2 000 kvm av Wihlborgs i Helsingborg | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Sweco hyr 2 000 kvm av Wihlborgs i Helsingborg

Hela Knutpunkten om 31.000 kvm fullt uthyrd. Wihlborgs har hyrt ut nästan 2.000 kvm till Sweco i Knutpunkten i Helsingborg.  Därmed är samtliga lokalytor i de fastigheter som utgör Knutpunkten uthyrda. Det handlar om totalt 3.1000 kvm. Wihlborgs har även hyrt 500 kvm för sitt egna Helsingborgskontor.

Sweco, Avensia, Infab, Manpower, Mazars, Tyréns, Teva, Rikshem, Preventic Group och Wihlborgs Fastigheter är hyresgästerna i de nya lokalerna som är på totalt 9.000 kvm.

– Sweco expanderar och behöver nya lokaler i Helsingborg. I valet av ny lokal har vi haft högt ställda krav på bland annat hållbarhet, arbetsmiljö och goda kommunikationer. Vårt nya kontor hos Wihlborgs på Knutpunkten kommer att kunna erbjuda våra medarbetare en inspirerande arbetsmiljö, som ska stödja tillväxt, kunskapsutbyte och samverkan mellan medarbetare och kunder, säger Maria Frid, Chef Lokaler Sweco Sverige.

I juni flyttar även Wihlborgs regionkontor in på plan 6.

– Placering av vårt regionkontor på Knutpunkten är naturligt då vi, förutom närheten till bra kommunikationer, är mitt i den utveckling som pågår i centrala Helsingborg där Wihlborgs är en stor aktör, säger Thomas Bråhagen regionchef för Wihlborgs.

Fastighetsvärlden Idag 2016-02-03

MER stenafastigheter.se

Comments are closed