Content page
​Nu startar uthyrningen av Gröna Nöbbelöv! | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

​Nu startar uthyrningen av Gröna Nöbbelöv!

Datum: 2016-02-29 07:00
Text:

Den 1 mars börjar uthyrningen av Stena Fastigheters nybyggda lägenheter i Gröna Nöbbelöv i norra Lund. Lägenheterna förmedlas via Boplats Syd. Lägenheterna är fördelade på 1-3 rum och kök och inflyttning sker hösten 2016.

Gröna Nöbbelöv är ett attraktivt bostadsområde som kombinerar stadens bekvämligheter med närhet till fin natur. Här har du allt inom räckhåll – gröna promenader, tåg- och busstationer, skola, barnomsorg och bra service.

 - I Nöbbelöv är du under 20 minuter från Malmö med tåg från Gunnesbo station och 15 minuter från centrala Lund med cykel. En extra bonus är närheten till naturen. Området är lummigt och grönt, med närhet till kolonilotter och naturreservatet Nöbbelövs mosse runt hörnet, säger Ola Svensson, Fastighetschef Stena Fastigheter Malmö.

Lägenheterna är 32-70 kvadratmeter stora fördelade på 1-3 rum och kök. Inflyttning sker etappvis med start efter sommaren år 2016. Nyproduktionen har föregåtts av en utveckling av hela området. Det gamla parkeringshuset är nu bebyggt med två 5-våningshus med gröna gårdar. Nöbbelövs torg och utemiljön i området har också fått ett lyft i dialog med hyresgästerna som bor i området idag. En ny lekplats har anlagts och till våren blommar det i de nyanlagda planteringarna. Lunds kommun bygger om hela förskolan vid torget.

- Vi hoppas att fler ska få upp ögonen för Gröna Nöbbelöv. I den utveckling som skett i området vill vi ta vara på Nöbbelövs alla kvaliteter och utveckla det på ett sätt som kommer fler till godo. Därför bygger utifrån en vision om ett hållbart boende med blandade upplåtelseformer och med en grön tråd i det vi gör, avslutar Ola Svensson.

Lediga lägenheter i Gröna Nöbbelöv förmedlas via Boplats Syd

Fakta Gröna Nöbbelöv
• 120 nya lägenheter byggs i området, varav hälften är hyresrätter
• Nyproduktionen miljöanpassas utifrån byggstandarden Miljöbyggnad Silver.
• I området finns bilpool och väl utbyggd kollektivtrafik med närhet till bussar och tåg vilket gör att boende som vill kan välja bort bilen.
• Utvecklingen av Nöbbelövs torg sker med de boende i fokus och bygger på delaktighet för att skapa trygga och trivsamma boendemiljöer.
• Avtal med byggentreprenören är skrivet med social hänsyn så att unga arbetslösa i området får chans till praktik och lärlingsplatser i byggprojektet.
• Befintlig bebyggelse rustas upp för att bli mer energisnål i linje med Stena Fastigheters energimål.

MER stenafastigheter.se

Comments are closed