Content page
Almi stannar och förlänger med Olov Lindgren | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Almi stannar och förlänger med Olov Lindgren

Almi Företagspartner Stockholm Sörmland förlänger sitt hyresavtal med Olov Lindgren på Drottninggatan 97 med ytterligare tre år från och med den 1 september 2016. Almis förhyrning avser 1.141 kvadratmeter.

Fastighetskonsultbolaget Set Up har agerat rådgivare.

Almi har aktivt sökt efter andra lokaler i innerstaden, men har alltså valt att stanna. Kontraktet berör fastigheten Stjärnfallet 16 som ligger i hörnet Drottninggatan-Kungstensgatan, alldeles intill Observatorielunden. Fastigheten rymmer totalt 11.000 kvm lokaler.

Olov Lindgren har det egna huvudkontoret i fastigheten.

Fastighetsvärlden Idag 2016-02-24

MER stenafastigheter.se

Comments are closed