Content page
Köper känt landmärke i Norge | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Köper känt landmärke i Norge

Välkänd fastighet i Oslos CBD. CBRE Global Investors har förvärvat kontorsfastigheten Hieronymus Heyerdahlsgate 1 i Oslo för en av sina Pan-Europeiska fonder.

Hieronymus Heyerdahlsgate 1 ligger i Oslo CBD intill Rådhuset och är ett välkänt landmärke i staden. Byggnaden består av cirka 14.000 kvadratmeter kontor och handel och är uppkallad efter Hieronymus Heyerdahl som var Oslos borgmästare under perioden 1912-1914.

Den uppfördes 1936 i samband med Rådhusets och området Vikas uppbyggnad. Idag inrymmer den moderniserade byggnaden flertalet kontors- och handelshyresgäster, varav några har varit i byggnaden sedan den uppfördes.

Andreas Norberg, Head of Acquisitions Nordics, CBRE Global Investors, kommenterar:

– Vi är väldigt nöjda med att ha ingått avtal om förvärv av en av Oslos mest välkända kontorsfastigheter för en av våra fonder. Vi ser fram emot att fortsätta det utmärkta arbetet som familjen Bendixen gjort för att positionera HH 1 som en av de mest attraktiva kontorsfastigheterna i Oslo.

Fastighetsvärlden Idag 2016-02-18

MER stenafastigheter.se

Comments are closed