Content page
Välkommen till Tölö Trädgårdar – ditt nya hem! | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Välkommen till Tölö Trädgårdar – ditt nya hem!

Datum: 2016-02-18 08:00
Text:

Just nu byggs ett grönskande kvarter i Tölö öster om Kungsbacka. Här blandas villor, kedjehus och lägenheter i ett vackert och varierat landskap. Runt knuten finns ängarna, skogen och golfbanan, och du har nära till både sjö och hav. Gårdarna är ombonade och mysiga och det finns flera olika mötesplatser i bostadsområdet. Allt för att skapa en trygg och trivsam känsla.

Moderna och kloka hyresrätter
Vi erbjuder moderna och kloka hyresrätter där fokus ligger på hållbarhet, god design, funktion och kvalitet. Lägenheterna är utvecklade enligt boendekonceptet BoKlok. Det innebär att din lägenhet är luftig och öppen med stora fönster och högt i tak. Du har mycket ljusinsläpp och lägenheten är välisolerad. Badrummet är stort nog för tvätt och tork, och klädkammaren gömmer det mesta. Du har en härlig balkong eller altan, som gör att du kan njuta av det vackra och gröna bostadsområdet.

Intresserad av att hyra?
Sök din nya lägenhet via www.boplats.se
Uthyrningen startar den 20 februari 2016. 

Har du frågor är du välkommen att höra av dig till vår uthyrare Jenny Jeppson på jenny.jeppson@stena.com

Konceptet BoKlok
BoKlok är ett boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA. De utvecklar och bygger hållbara bostäder med god design, funktion och kvalitet. Läs mer på boklok.se

Stadsdelen Tölö
Tölö är en stadsdel i Kungsbacka. Här finns bland annat mataffärer, flera skolor, golfbana, sjukhus och en fotbollsförening. Du tar dig enkelt till Kungsbacka och Göteborg.


Exempelbilder. Foto: BoKlok
MER stenafastigheter.se

Comments are closed