Content page
Åsa Linder till C&W – på deltid | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Åsa Linder till C&W – på deltid

Åsa Linder har på deltid knutits till valuation & advisory inom Cushman & Wakefield. Närmast kommer hon från Svenska Bostadsfonden där hon har kvar en roll som ansvarig för värderingsverksamheten och som medlem i investeringsrådet.

Åsa Linder har tidigare jobbat som analyschef på JLL och Vasakronan.

– Det känns naturligt och helt rätt att nu få arbeta med marknadens mest erfarna värderingsteam och med personer som jag känner väl från mina tidigare arbeten och uppdrag, säger Åsa Linder.

Värderingsteamet på Cushman & Wakefield förstärks också med Carl Zander. Han får en ny roll som affärsutvecklare inom avdelningen. Han anställdes i augusti 2015 till Capital Markets på dåvarande DTZ. Carl Zander kom då närmast från en tjänst inom Värdering hos JLL. Han har även flerårig erfarenhet av fastighetstransaktioner från Pangea, inom avdelningarna för Property Transactions och Corporate Finance.

– Det är väldigt roligt att Åsa valt att bli en del av vårt starka värderingsteam. Vi bygger vår framgång på gedigen kunskap och genomlysning av marknaden. Genom Carl får vi kapacitet att ytterligare utveckla och bredda verksamheten, säger Sven-Erik Hugosson, Head of Valuation & Advisory.

FV Idag 2016-02-16

MER stenafastigheter.se

Comments are closed