Content page
Bromma Blocks får klartecken för utbyggnad | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Bromma Blocks får klartecken för utbyggnad

Gallerian i Bromma blir större. Stockholms stad har gett Vencom Properties klartecken för att bygga ut Bromma Blocks. Bygglovet gäller en utbyggnad på 20.000 kvadratmeter, varav 16.000 kvadratmeter kommer att innehålla handel.

Tillbyggnaden ger ett rejält tillskott till shoppingytan som idag är 24.000 kvadratmeter.

Bromma Blocks har fått ett antal nya hyresgäster de senaste månaderna, bland annat Hobbex och Synsam. Det senaste tillskottet är Jula som kommer att öppna en butik innan sommaren. I samband med det flyttar Intersport från volymhandeln till galleriadelen.

Fastighetsvärlden Idag 2016-02-08

MER stenafastigheter.se

Comments are closed