Content page
Utklippan ökar i Karlskrona | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Utklippan ökar i Karlskrona

Danskt bolag säljer. Utklippan Fastigheter utökar sitt fastighetsbestånd i Karlskrona genom köp av fastigheten Skölden 1. Fastigheten inrymmer butikerna för Harald Nyborg samt Jem & Fix som byggdes för ungefär tio år sedan.

Säljare är K/S Karlskrona, Växjö, Karlshamn, Sverige, Danmark genom Habro og Finansgruppen.

Fastigheten är beläget med utmärkt exponerat läge inom Slottsbackens köp-centrumområde i Lyckeby. Inom köpcentrumområdet finns bland annat Willys, Jysk, Elgiganten som grannar. Fastigheten som har en uthyrbar yta på totalt 3.000 kvm är uthyrd med en kontraktstid om 8 år.

– Detta är ett utmärkt tillägg till våra tidigare tre fastigheter i Lyckebyområdet och med närhet till vår småföretagsfastighet i intilliggande kvarter. Vi ser med tillförsikt på framtiden i regionen och Karlskrona utvecklas på ett positivt sätt och ökade sin befolkning 2015 med 1.000 personer, säger Per Harrtoft VD vid Utklippan Fastigheter.

Utklippan Fastigheter är ett familjeägt fastighetsbolag med fem anställda som förvaltar, utvecklar och hyr ut sjönära lägenheter och lokaler i Karlskrona. Bolaget gjorde sitt första förvärv 1997. I beståndet finns bland annat sju fastigheter på centrala Trossö.

Fastighetsvärlden Idag 2016-02-02

 

MER stenafastigheter.se

Comments are closed