Content page
Toppmötet i Åre hotat – problem med tåget | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Toppmötet i Åre hotat – problem med tåget

Buss och privatbilar ersätter. Tåget som ska föra 120 fastighetsproffs till Åre för det årliga ”Toppmötet” kom inte iväg från Stockholms centralstation. SJ har ställt in avgången och tar fram ersättningsbussar istället…

Tåg 84 skulle ha avgått 14.14. Vid 15-tiden hade tåget ännu inte kommit iväg på grund av signalfel. Vid 15.15 kom beskedet att tåget är istället och ersättningsbussar ska tas fram inom två timmar. Kort senare kom beskedet att bussarna ska vara tillgängliga inom en timme.

Många av de 120 fastighetsproffsen på tåget kommer att åka med bussarna. Några har bestämt sig för att köra bil och några undersöker möjligheten att flyga istället. Det är oklart om någon kommer att hoppas av.

Konferensen, som arrangeras av FFE, Föreningen Fastighetsekonomerna, äger rum under fredagen på Åregården. Det är fjärde gången som den populära Årskonferensen äger rum. Under tillförande tågresan dagen före sker bland annat diverse gruppövningar.

Medverkar på ”Toppmötet” gör bland annat Jens Engwall, Erik Selin, Sven-Olof Johansson, Cecilia Fasth, Magnus Eriksson, Tom Lindahl, Per Berggren, Peter Wågström, Klaus Hansen Wikström, Jan-Erik Höjvall, Carola Lavén, Katarina Wåhlin Alm, Lars Thagesson, Ann Wiberg, Ulf Nilsson, PG Persson, Knut Rost, Fredrik Palm, Kent Jonsson, Henrik Jussi-Pekka, Tomas Ingemarsson och Dag Klerfeldt.

Orskaten till att tåget inta kunde avgå är ett omfattande signalfel vid Karlberg. Felet påverkar all trafik norrut tills vidare, uppger SJ. Problemet uppstod redan vid 8 på morgon. Tusentals resenärer har drabbats och resenärer har setts gå på spåren under dagen. Även flera tåg söderut har blivit iställda eftersom de inte fann lämna depån i Hagalund.

Fastighetsvärlden Idag 2015-01-28

 

MER stenafastigheter.se

Comments are closed