Content page
Offensiv start för Areim med Ica och Systembolaget | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Offensiv start för Areim med Ica och Systembolaget

Lockar viktiga dragare till miljardinvesteringen. I oktober 2014 förvärvade Areim något överraskande Hansa köpgalleria (tidigare NK) i centrala Malmö från Briggen för 609 miljoner kronor. I mars 2015 presenterade bolaget en satsning om 400 miljoner kronor för en omfattande upprustning. Nu har Areim tecknat hyreskontrakt med två attraktiva dragare, Ica och Systembolaget. De hyr 2.000 kvadratmeter respektive 1.400 kvadratmeter.

Ica är ny hyresgäst och ska öppna en butik med saluhallskänsla. Systembolaget har tidigare varit hyresgäst i Hansa och öppnar nu i ett nytt läge med nytt koncept. Byggnationen av butikerna har redan påbörjats och öppning planeras till hösten 2016. HEA Property Partner ansvarar, på uppdrag av Areim, för utveckling och förvaltning av Hansa.

Fastighetsvärlden Idag 2016-01-22

MER stenafastigheter.se

Comments are closed