Content page
Växjö nära ny stor försäljning | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Växjö nära ny stor försäljning

Drygt 2.000 lägenheter – 13 fastigheter i Teleborg. Den planerade storförsäljning av bostäder i Växjö kommer allt närmare. Under fredagen beslutade Växjöbostäders styrelse att avyttra 2.069 av bolagets 10.500 lägenheter. Enligt uppgift till Fastighetsvärlden ingår 30 fastigheter i beståndet som ska säljas, varav 13 i området Teleborg.

– Just nu är Växjö en intressant stad för fastighetsägare att investera i och denna möjlighet är viktig att ta tillvara, säger Växjöbostäders styrelseordförande Per Schöldberg.

Om kommunfullmäktige och Växjö kommunföretag, VKAB, också godkänner beslutet kommer lägenheterna att säljas under kommande höst och vinter. Bolaget Växjöbostäder är ett resultat av sammanslagningen av bolagen Växjöhem och Hyresbostäder 2013.

Fastighetsvärlden Idag 2016-01-18

MER stenafastigheter.se

Comments are closed