Content page
Omid Noghabai transaktionsrådgivare vid Tessin | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Omid Noghabai transaktionsrådgivare vid Tessin

Omid Noghabai tillträde i januari rollen som transaktionsrådgivare på Tessin. Omid kommer närmast från fondbolaget Valad Europe där han arbetat som analytiker inom transaktioner och asset management. Dessförinnan har han bland annat arbetat på Vasakronan och Aberdeen Asset Management.

– Vi har under 2015 etablerat oss som en ledande aktör inom crowdfunding av fastigheter och tar nu steget och stärker organisationen för expansionen 2016. Rollen som transaktionsrådgivare är viktig för att stärka vårt erbjudande mot nya och existerande kunder, säger Jonas Björkman, VD på Tessin.

Omid stärker transaktionsteamet, idag bestående av Erik Nordin och Lars Almquist, och kommer primärt att arbeta med att hitta nya fastighetsbolag som ännu inte känner till styrkan i att resa kapital via crowdfunding.

– Omid har ett gedighet nätverk inom fastighetsbranschen och kommer komplettera teamet bra genom att aktivt bearbeta fastighetsbolag runt om i landet, avslutar Erik Nordin, projektansvarig på Tessin.

Utöver rollen som transaktionsrådgivare har Tessin rekryterat ytterligare fyra personer inom growth-avdelningen och kundtjänst.

Fastighetsvärlden Idag 2016-01-15

MER stenafastigheter.se

Comments are closed